Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
379 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Alpha Plus Mito Plus 180 kapslar

379 kr
    • Fri frakt
    • Snabb leverans
    • Låga priser
    Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
    ATP, adenosintrifosfat, är den huvudsakliga lagrings- och transportenheten för energi i kroppen. ATP är en energitransportör och biokemisk förening som består av adenin, ribos och trifosfat. ATP är en form av energi som cellen kan använda direkt i de flesta av de processer som kräver energitillskott. Den huvudsakliga delen av energiproduktionen sker inom det innersta membranet hos mitokondrierna, kroppens kraftverk. Mito Plus är komponerad för att optimera kroppens energiproduktion. Den innehåller näringsämnen som ät viktiga för att förstärka cellernas tillverkning av energi via ATP.