Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
33,30 kr Ord. pris 37 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Bisolvon Oral lösning 0,8mg/ml 125 ml

33,30 kr Ord. pris 37 kr
  • Vid slemhosta

  • Smakar körsbär och choklad

  • Från 1 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Bisolvon oral lösning är ett receptfritt läkemedel som innehåller bromhexinhydroklorid. Det används när man besväras av en tillfällig och kortvarig hosta med slem som till exempel vid en förkylning.

När det bildas slem i våra luftvägar börjar vi hosta för att få det att lossna. Är slemmet segt och tjockt kan det vara svårt att få loss och hostan blir mer påfrestande. Bisolvon anses lösa upp det sega slemmet så att det blir tunnare och därigenom lättare att hosta upp.

Bisolvon är en flytande, genomskinlig lösning med en smak av choklad och körsbär. Vid tillfällig hosta kan du dosera lösningen 3 gånger om dagen, med eller utan mat. Till en början kan Bisolvon öka utsöndringen av slem och det kan vara bra att vara medveten om detta. Om ingen förbättring sker inom två veckor skall läkare kontaktas.

Bislvon oral lösning ska inte användas av gravida, ammande eller ges till barn under 1år.

Öppnad flaska är hållbar i 12 månader. Bisolvon oral lösning innehåller flytande maltitol.