Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
60,30 kr Ord. pris 67 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Calmuril kräm, 100 g

60,30 kr Ord. pris 67 kr
  • Behandlar torr och förtjockad hud

  • Klådstillande egenskaper

  • För både vuxna och barn

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.
Calmuril används när du behöver behandla en torr och förtjockad hud. Krämen är vit och innehåller 10% karbamid och 5% mjölksyra, ämnen vars egenskaper är att binda vatten till huden och mjuka upp det översta hudlagret. På så sätt blir den hårda huden mjukare och du slipper den ökade avfjällningen som så ofta uppstår i samband med torr och förtjockad hud. Calmuril hjälper även vid klåda och har en mjukgörande effekt i samband med behandling av vissa sorters eksem. Du kan smörja dig med krämen två gånger dagligen, använd gärna ett tjockare lager om du har svårare fall av förtjockad hud. Vid behandling av händer och fötter rekommenderas ett hand eller fotbad innan applicering av Calmuril. Tänk på att vara extra noga med insmörjning efter kontakt med vatten. Oöppnad förpackning: Förvaras i kylskåp (2 - 8°C). Öppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur och har en hållbarhet om 6 månader. Calmuril kan användas av både vuxna och barn samt under graviditet och amning.