Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
110 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Canoderm Kräm 5% 210 g

110 kr
  • Mot torr hud och atopisk eksem

  • Förebyggande och behandlande

  • Kan användas av vuxna och barn

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Canoderm 5% är en vit hudkräm innehållande Karbamid (Urea). Den klassas som läkemedel och används för att behandla en torr hud och för att förebygga återfall av atopiskt eksem.

När huden är torr beror det oftast på avsaknaden av fukt eller fett. Den kan kännas ömtålig och stram, se rödflammig ut och den kan klia eller fjälla. Det är viktigt att underhålla och ta han om en torr hud, annars kan besvären bli värre och du kan utveckla eksem.

Canoderm innehåller karbamid, ett ämne som redan finns i vår kropp och vars egenskap är att binda kvar fukten i huden. Vid användande av Canoderm blir hudens kvalitet normaliserad. Den blir mjukare och mer återfuktad och du slipper torrhetskänslan.

Canoderm kan appliceras vid behov, gärna flera gånger om dagen.

Tänk på att det är extra viktigt att smörja huden efter dusch eller bad. Vid förebyggande behandling av atopiskt eksem appliceras krämen minst två gånger dagligen och alltid efter kontakt med vatten.

Canoderm kan användas av både vuxna och barn.