Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
95 kr Rek pris 95 kr
Snart tillbaka
Tillfälligt slut

CYKLO-F filmdragerad tablett 500 mg 18 st

95 kr Rek pris 95 kr
  • Vid riklig menstruation

  • Hämmar blödning

  • Från 15 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Cyklo-F är ett blödningshämmande läkemedel som innehåller tranexamsyra och kan hjälpa dig som har problem med rikliga menstruationsblödningar. Du ska bara använda Cyklo-F om din mens är regelbunden, det vill säga om den alltid uppträder med 21-35 dagars mellanrum. Behandlingen påbörjas först då den egentliga menstruationen inträder och fortsätter under högst 4 dagar. Ta 2 tabletter 3 gånger per dag. Du ka kan dela dem på mitten om det skulle behövas.

I vår kropp finns enzymer som löser upp levrat blod. Cyklo-F hindrar enzymets effekt vilket leder till mindre blodförlust och snabbare läkningsprocess.

Tecken på riklig mens kan vara att du behöver använda dubbla skydd, till exempel två bindor eller en binda och tampong samtidigt för att det inte ska blöda igenom.

Om Cyklo-F inte har tillräcklig effekt eller om du inte tål tranexamsyra finns det andra metoder för att behandla riklig menstruation. Kontakta din gynekolog eller ungdomsmottagning för mer information om dessa metoder.

Om du är under 15 år bör du rådfråga läkare före behandling.

Cyklo-F ska användas vid regelbundna rikliga menstruationer och är inte avsett för bruk under graviditet och amning.