Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
10 kr Rek pris 10 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

EKULF Twice baby - Blandade färger

10 kr Rek pris 10 kr
  • Tandborste som passar små munnar

  • Tillverkad i miljövänligt material

  • Produkten finns i fler färger och plockas slumpvis

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser

EKULF Twice Baby 0-3 år är en tandborste speciellt utformad för de mindre barnen. Storleken, den rundade toppen och de mjuka borststråna anpassar sig efter både mun och storlek på tand. Det kommer vara lättare att komma åt alla tänder och ytor i munnen för att säkerställa en god munhälsa. Hårstråna är extra mjuka för att vara så skonsamma som möjligt mot både tand och tandkött. För att tandborstningen ska bli både enklare och roligare har EKULF Twice Baby ett extra långt och böjt skaft som både föräldern och barnet kan hålla i samtidigt. Det gör att barnet får känna sig delaktigt men gör det också lättare för föräldern att komma åt ordentligt, även långt bak i munnen. Tandborsten finns i fyra olika färger - ljusrosa, ljusblå, ljusgul och ljusgrön. Vilken färg som kommer hem just till dig blir en spännande överraskning.