Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
229 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

EllaOne Tablett 30 mg 1 st

229 kr
  • Akutpreventivmedel

  • Används efter oskyddat samlag

  • Kan tas inom 5 dygn

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

ellaOne är ett preventivmedel som används efter oskyddat samlag med syfte att förhindra en graviditet. Läkemedlet hänvisas till alla kvinnor i fertil ålder, även ungdomar och kan tas när som helst under menstruationscykeln.

ellaOne innehåller en aktiv substans som verkar genom att senarelägga ägglossningen. Tabletten ska tas så snart som möjligt efter samlag och inte senare än 5 dygn (120 timmar) efteråt. Spermierna kan nämligen överleva upp till 5 dygn i din kropp. Hinner det gå för lång tid innan du tar tabletten ökar alltså chanserna för att bli gravid.

EllaOne kan endast användas till att förhindra att en graviditet påbörjas. Om du redan hunnit bli gravid kommer tabletten inte att avbryta graviditeten. Den fungerar inte heller i förebyggande syfte, det vill säga att du tar den innan samlag. Då finns andra preventivmedel.

Akutpreventivmedel har inte alltid effekt. Av 100 kvinnor som tar detta läkemedel blir cirka 2 gravida.

ellaOne tabletter innehåller laktos.