Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
123 kr Ord. pris 129 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

EVY Solskyddsmousse SPF 10 150 ml

123 kr Ord. pris 129 kr
  • Vattenresistent solskyddsmousse

  • SPF 10

  • För ansikte och kropp

  • Absorberas snabbt av huden

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
EVY Solskyddsmousse är en helt fantastisk solskyddsprodukt framtagen i Sverige. Istället för att lägga sig på hudens yta går den vattenresistenta moussen ner i det översta hudlagret och förstärker hudens egen skyddsbarriär. Det innebär att du har skydd mot solen även efter att du badat, svettats eller torkat dig med handduk. Du får skydd mot solens UVA och UVB strålar i upp till 6 timmar.

EVY Solskyddsmousse med SPF 10 passar dig som sällan bränner dig, på kroppsdelar som du har fått solbränna på eller vid vistelse i svag sol. Skyddar mot UVA och UVB strålar så rekommenderas även om du aldrig bränner dig. Har en mild hypoallergen formula och absorberas snabbt av huden utan att lämna en hinna.

EVY är speciellt framtagen för att passa känslig hud, men kan användas av alla som vill ha ett solskydd som håller lite längre. Solmoussen rekommenderas av hudläkare och kan även användas av personer som har soleksem, solallergi och albinism. Kan användas till såväl kropp som ansikte utan att täppa till porerna. Är även lämplig att ha under smink. Hypoallergen och fri från parfym och nanopartiklar.