Farmaceut med intresse för e-handel

Nya tider, nytt apotek. Man kan säga att vi är som alla andra apotek, fast det stämmer inte. Vi är säkra på att hälsa handlar om hela dig – om att ta hand om livets alla delar. Vi undersöker, testar och öppnar upp nya dörrar. Den här resan gör vi ihop med dig som också vill må bra – och som vill upptäcka den nya tidens apotek. Häng med!

Nu letar vi efter dig som är farmaceut och som är intresserad av att jobba med e-handel på vårt nystartade lager i Årsta. Du kommer bland annat att vara med och ta fram effektiva och kvalitetssäkrade processer samt arbeta med recepthantering och rådgivning till alla våra kunder runt om i Sverige. Du kommer att jobba nära våra läkemedel och i tätt samarbete med övriga lagermedarbetare samt vår kundservice för att säkerställa att våra kunder får sina läkemedel i tid. Vi är ett litet farmaceutteam som kommer växa till det mer än det tredubbla inom tre år.

Du kommer göra det här (och säkert mer)

 • Vara med och utveckla processer för receptflödet
 • Sköta orderberedning av inkommande receptordrar och slutexpediering
 • Erbjuda och hjälpa våra kunder med farmaceutisk rådgivning
 • Vara delaktig i kvalitetsarbetet

Vi tror att du

 • Är legitimerad receptarie eller apotekare, alternativ apotekstekniker med receptbehörighet
 • Har tidigare erfarenhet av arbete med receptexpedition på apotek och ett extra plus om det innefattar nätapotek
 • Har ett intresse för kvalitet och patientsäkerhet
 • Är flexibel, initiativrik och servicemedveten
 • Är en trygg och orädd person som är bra på att kommunicera
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Och till sist, men kanske viktigast av allt - att du tror på helhetshälsa och vill vara med på vår hälsoresa!

Att jobba på Apohem

Apohem är en snabbt växande startup som skall bli ett av de stora nätapoteken inom bara några år. Idag är vi cirka 20 anställda uppdelade i några få tighta och snabba team men framförallt är vi en organisation som jobbar prestigelöst tillsammans. Vi kokar vårt eget kaffe, skruvar ihop våra skrivbord själva och hjälper varandra med högt och lågt men vi har resurser att utveckla och marknadsföra Apohem. Vi är en startup, vi är ett apotek, vi har starka och passionerade ägare och vi är på en spännande resa!

Låter det spännande?

Sök jobbet! Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i höst. Maila omedelbums en kort beskrivning av dig själv och ditt CV till michaela.skog@apohem.se. Ange referens “FA20” (så att ansökan hamnar rätt hos oss) och så hör vi av oss så fort vi kan.

Om Apohem. Hela livets apotek.

Apohem är ett nystartat nätapotek som vill göra helhetshälsa tillgängligt för alla. Och genom inspiration, kunskap och produkter öppnar Apohem dörren till ett hälsosammare liv. Hela verksamheten är belägen i Stockholm och huvudägare är Axfood och Novax, som båda ingår i Axel Johnson-koncernen. Läs mer på apohem.se.