Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
53 kr Rek pris 59 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Fludent Citron sugtablett 0,25 mg 200 st

53 kr Rek pris 59 kr
  • Minskar karies

  • Smakar citron

  • Från 12 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Fludent är vita, runda sugtabletter som innehåller 0,25mg fluor och kan användas av dig som har återkommande eller ökad risk för karies som till exempel vid muntorrhet. Uppkomsten av karies kan ha olika orsaker och hålen förekommer ofta på de ställen där du inte kommer åt ordentligt med tandborsten. Om du besväras av återkommande problem med hål i tänderna eller riskerar att drabbas kan du behöva använda extra tillskott av fluor.

Fluor är ett grundämne som förekommer i vår natur, vatten och maten vi äter. Ämnet lagras i våra vävnader som ben och tänder. Fludent sugtabletter innehåller fluor och finns i olika styrkor och smaker. När du suger på en tablett frigörs fluoret till saliven och fastnar på tändernas yta. Detta bidrar till att tänderna blir mer motståndskraftiga. Små skador kan repareras, emaljen blir mer tålig mot syraangrepp och uppkomsten av karies förebyggs.

Tabletten kan tas från 12 år och har en smak av citron.