Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
43 kr Ord. pris 53 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Fludent Lakrits sugtablett 0,25 mg 200 st

43 kr Ord. pris 53 kr
  • Minskar karies

  • Smakar lakrits

  • Från 12 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Fludent Laktrits 0,25mg är runda sugtabletter som innehåller 0,25mg fluor. De kan användas av dig som är över 12 år gammal och har återkommande eller ökad risk för karies. Uppkomsten av karies kan ha olika orsaker och hålen förekommer ofta på de ställen av tänderna där du inte kommer åt ordentligt med tandborsten.

Fluor är ett grundämne som förekommer i vår natur, vatten och maten vi äter. Ämnet lagras i våra vävnader som ben och tänder. Om du besväras av återkommande problem med hål i tänderna eller riskerar att drabbas kan du behöva använda extra tillskott av fluor. 

Fludent sugtabletter finns i olika styrkor och smaker. När du suger på en tablett frigörs fluoret till saliven och fastnar på tändernas yta. Detta bidrar till att tänderna blir mer motståndskraftiga. Små skador kan repareras, emaljen blir mer tålig mot syraangrepp och uppkomsten av karies förebyggs.

Anledningen till karies kan variera från person till person men det är viktigt att du tar hand om din mun och dina tänder, speciellt om du lider av muntorrhet.