Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
53,20 kr Ord. pris 56 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Hydrokortison CCS 1% Salva 50 g

53,20 kr Ord. pris 56 kr
  • Behandlar lindriga och torra till mycket torra eksem

  • Hämmar inflammationer och klåda

  • Från 2 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Hydrokortison CCS 50 g, är en mild salva som innehåller hydrokortison och används för att behandla lindriga eksem. Några kännetecken på lindriga eksem är att huden blir röd, torr och kliar.

Eksemet beror på en inflammation i huden och orsakerna till uppkomsten kan variera. Det kan bero på att du reagerat på en tvål, rengöringsmedel, nickel eller kosmetika men även efter att ha vistats i solen eller fått ett insektsbett.

Klådan från eksemet kan vara påfrestande och det brukar vara svårt att låta bli att klia. CCS hydrokortisonsalva verkar genom att hämma inflammationen i huden och stilla klådan. En salva är fetare än en kräm och passar därför bra för torra till mycket torra eksem.

Smörj eksemet med ett tunt lager salva 2 gånger om dagen i högst 1 vecka. Hydrokortison får inte appliceras i sår eller runt ögonen.

Ett barn under 2 år ska bara använda hydrokortison efter rekommendation av en läkare.