Nattkräm

52 Varor

 1. ACO Anti-Age Day And Night Giftpack 100 ml
  ACO Anti-Age Day And Night Giftpack 100 ml
  149 kr Rek pris 149 kr
 2. Super Glandin Vitamin-A Creme 50 ml
  Super Glandin Vitamin-A Creme 50 ml
  129 kr Rek pris 169 kr
 3. ACO Face Mattifying night cream 50 ml
  ACO Face Mattifying night cream 50 ml
  85 kr Rek pris 109 kr
 4. ACO Face Nourishing night cream 50 ml
  ACO Face Nourishing night cream 50 ml
  85 kr Rek pris 109 kr
 5. ACO Face Moisturising night cream 50 ml
  ACO Face Moisturising night cream 50 ml
  85 kr Rek pris 109 kr
 6. Decubal Face vital cream 50 ml
  Decubal Face vital cream 50 ml
  85 kr Rek pris 99 kr

52 Varor

 

Nattkräm

Medan du sover jobbar din hud för fullt med att reparera skador och producera nya hudceller. Ge huden hjälpande hand med en nattkräm som återfuktar och boostar. Välj en nattkräm som passar din hudtyp, till exempel torr, normal, fet eller mogen hy.

På kvällen kan du ge din hud extra omvårdnad och de allra bästa förutsättningar att återhämta sig efter dagen. Börja din hudvårdsrutin genom att rengöra huden med en ansiktsrengöring. Det gör du för att ta bort smuts och orenheter från huden, samtidigt som huden förbereds för nästa steg i hudvårdsrutinen. Läs mer om ansiktsrengöring och hitta en som passar dig här.

Nattkräm för torr, känslig eller normal hy

För att få ut det mesta av nattkrämen bör den väljas en utifrån hudtyp. Hudens behov förändras ständigt, ta därför för vana att känna efter hur huden i ansiktet känns och anpassa nattkrämen utifrån det. Om du behöver vägledning kan du läsa mer om olika hudtyper här.

Hudens behov kan förändras efter årstider, hormoner och ålder. På vintern är luften ofta torrare än på sommaren och då kan en nattkräm som återfuktar ansiktet mer passa bättre än om sommaren.

Varför ska jag använda nattkräm?

När du återhämtar dig är din hud som mest aktiv. Huden jobbar för fullt medan du sover. Då pågår cellförnyelse och reparation av de celler som under dagen har utsatts för olika påfrestningar. Som till exempel luftföroreningar, värme, kyla och bakterier.

Därför innehåller en nattkräm mer fukt och är rikare än en dagkräm. Genom att använda både dag- och nattkräm som är anpassade efter din hudtyp ger du din hud de bästa förutsättningarna att hållas återfuktad och strålande. Du kan läsa mer om dagkrämer och hitta en som passar dig här.