Styling

30 Varor

 1. Zlatan Sport Hair Wax 90 ml
  Zlatan Sport Hair Wax 90 ml
  119 kr Rek pris 129 kr
 2. Schwarzkopf Got2b Texture Clay 75 ml
  Schwarzkopf Got2b Texture Clay 75 ml
  75 kr Rek pris 75 kr
 3. Löwengrip Volumizing lotion 100 ml
  Löwengrip Volumizing lotion 100 ml
  239 kr Rek pris 239 kr
 4. Löwengrip Anti-frizz cream 150 ml
  Löwengrip Anti-frizz cream 150 ml
  229 kr Rek pris 229 kr
 5. Löwengrip The cure hair oil 50 ml
  Löwengrip The cure hair oil 50 ml
  249 kr Rek pris 249 kr
 6. OGX Argan defining cream 177 ml
  OGX Argan defining cream 177 ml
  99 kr Rek pris 119 kr
 7. OGX Argan sea salt spray 177 ml
  OGX Argan sea salt spray 177 ml
  97 kr Rek pris 119 kr
 8. Batiste Cherry torrshampo mini 50 ml
  Batiste Cherry torrshampo mini 50 ml
  29 kr Rek pris 39 kr
 9. Björn Axén Matt wax strong hold 80 ml
  Björn Axén Matt wax strong hold 80 ml
  115 kr Rek pris 150 kr
 10. Björn Axén Salt water spray 150 ml
  Björn Axén Salt water spray 150 ml
  109 kr Rek pris 140 kr

30 Varor

 

Styling

Det finns en uppsjö av stylingprodukter som hjälper dig att få ditt hår precis som du vill ha det. Vilka produkter som passar dig beror delvis på vilka resultat du vill uppnå, men även på din hårtyp.

Värmeskydd

Din absolut viktigaste stylingprodukt om du använder värmeverktyg som platt- och locktång är värmeskydd. Om du brukar föna håret ska värmeskyddet i direkt efter dusch. Det kan även appliceras i torrt hår innan du plattar eller lockar håret. Värmeskydd finns som kräm eller spray. Vilken konsistens du väljer beror på tycke och smak, men generellt passar sprayer bättre för tunnare hårtyper eftersom spray inte tynger ned, medan grövre hår kan ta upp tjockare konsistenser. Många produkter har fler egenskaper utöver de värmeskyddande, som till exempel att tillföra mjukhet och glans.

Hur fungerar värmeskydd?

De höga temperaturer som värmeverktyg ger ifrån sig sliter otroligt mycket på håret. Proteinet som bygger upp hårstrået och ger dess elasticitet bryts ned, och fukten i det förångas. Håret blir då sprött och går av. Det värmeskydd gör är att skapa en tunn barriär mellan håret och värmeverktyget, vilket hindrar värmen från att tränga in och göra lika stor skada.

Frissigt hår

Ostyriga hårstrån som spretar åt alla håll – frissigt hår är ett vanligt problem! Oftast beror det på att håret är torrt. Hårstrånas yttre fjällskikt har ruggats upp, vilket gör att fukt flyr från stråna och de går av. Frissighet förvärras vid hög luftfuktighet, till exempel när det regnar.

Vad hjälper mot frissigt hår?

Kampen mot flygiga strån börjar redan i duschen och det viktigaste steget är att du väljer inpackning och balsam som är fuktgivande. De bombar ditt hår med den fukt det saknar. När du sedan fönar, plattar eller lockar behöver du en värmeskyddande produkt som hindrar ditt hår från att gå av och skapa ytterligare friss.

Använd sprayer eller krämer märkta som anti-friss. De slätar ut strukturen på hårstråna och får dem att lägga sig. En hårolja är också bra för att försluta fukten och tillföra glans. Ett annat knep är hårspray. Spraya lite på en fintandad kam och dra över stråna för att hålla dem på plats.

Saltvattenspray

Föredrar du en avslappnad, ostylad look med naturliga strandvågor? Saltvattenspray ger ditt hår en matt och sträv struktur, precis som efter ett dopp i havet. Skaka flaskan, spraya i längderna och krama in med händerna.

Torrschampo

Torrschampo är en perfekt snabblösning när du inte har tid att hoppa in i duschen. Det består av ett fint puder som appliceras i hårbotten. Pudret suger upp fett, vilket gör ditt hår mindre flottigt och låter dig skippa hårtvätten en dag till. Du får en matt finish med lätt volymeffekt.

Fixera frisyren

I vårt sortiment hittar du även produkter som hjälper dig att forma din frisyr och fixera den för ett hållbart resultat.

Vax och gel

Med vax eller gel kan du forma din frisyr precis som du önskar. De ger stadga och struktur så att din look håller hela dagen. Vax och gel passar framför allt i kortare frisyrer.

Hårspray

Hårspray är sista steget när du är färdig med stylingen. Den fixerar frisyren för att få resultatet att bevaras så länge som möjligt. Tänk på att inte applicera för nära eller mycket eftersom det kan göra ditt hår stelt. Håll flaskan 20-30 centimeter från huvudet och spraya försiktigt över hela håret.