Hud & Massageolja

11 Varor

Vilse i sortimentet?
 1. A-pro Mandelolja 100 ml
  A-pro Mandelolja 100 ml
  42 kr Rek pris 42 kr
 2. Bio-Oil Hudvårdsolja 125 ml
  Bio-Oil Hudvårdsolja 125 ml
  119 kr Rek pris 199 kr
 3. Bio-Oil Hudvårdsolja 60 ml
  Bio-Oil Hudvårdsolja 60 ml
  69 kr Rek pris 119 kr
 4. A. Vogel Johannesolja 100ml
  A. Vogel Johannesolja 100ml
  109 kr Rek pris 146 kr

11 Varor

 

Hud & Massageolja

Hudoljor återfuktar huden och passar extra bra för dig med torr hud. De kan även användas som massageolja och för att göra ärr och bristningar mindre synliga. Efter till exempel en graviditet eller viktuppgång. 

Om du ofta blir torr i huden kan en mjukgörande och vårdande hudolja vara värt att testa. De gör torr hud mjuk och ger en långvarig återfuktning. Huden känns mjuk, jämn och återfuktad. En del hudoljor kan även användas i torra hårtoppar, såväl som i ansiktet för att vårda och återfukta. Om du lider av mycket torr hud kan du prova att droppa några droppar av din hudolja i ditt badvatten.

Hudolja på bristningar och ärr

Vissa hudoljor kan användas på bristningar och ärr. De mjukar upp huden och kan bidra till göra dina bristningar och ärr mindre synliga. Bristningar är ingenting farligt men kan uppkomma på huden i samband med en viktuppgång eller graviditet.

Massageoljor vid intima stunder

En massageolja kan användas vid intima och mysiga stunder. Det är viktigt att inte använda massageoljorna ihop med kondom eller som glidmedel då de inte är anpassade för det. Välj då istället ett glidmedel.