Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
Hårtrimmer

2 produkter

2 produkter

 1. Veet Beauty styler rosa
  5%
  Veet Beauty styler rosa
  242 kr Ord. pris 255 kr
 2. Veet Beauty styler expert
  16%
  Veet Beauty styler expert
  267 kr Ord. pris 319 kr

2 produkter

 

Hårtrimmer

En rakapparat eller trimmer används för en smidig och snabb borttagning av hår. De kan användas av både kvinnor och män i såväl ansikte som på kroppen. För den bästa rakupplevelsen är det bra att välja en apparat som är anpassad efter del kroppsdelen du vill raka. 

När du använder en rakapparat så fungerar den likt en rakhyvel men skillnaden är att du kan använda den utan vatten och raklödder eller rakgel. Därför går det vanligtvis snabbare att raka sig med en rakapparat. Många använder även en rakapparat eller trimmer för att enbart förkorta håret utan att ta bort det helt. Detta är vanligast när det kommer till skägg.

Välja rakapparat eller trimmer

Du väljer antingen en rakapparat eller trimmer utifrån vilket behov du har. En rakapparat kan du använda såväl till att avlägsna håret helt som till att förkorta det något. De är oftast lämpliga på större kroppsområden som till exempel ben, i ansiktet eller under armarna. En rakapparat är något större och oftast mer kraftfull än en trimmer. Däremot så kommer du inte åt lika nära som en trimmer. En trimmer kan du använda för att komma åt kring bikinilinjen. De kan även vara lämpliga att använda i ansiktet för att forma området kring ditt skägg så som du vill ha det.