Rakhyvlar & Rakblad

33 Varor

  1. Bic Comfort 2 rakhyvlar 10 st
    Bic Comfort 2 rakhyvlar 10 st
    36 kr Rek pris 36 kr
  2. Bic Flex 3 hybrid rakhyvlar 4 st
    Bic Flex 3 hybrid rakhyvlar 4 st
    59 kr Rek pris 59 kr

33 Varor

 

Rakhyvlar & Rakblad

När du vill ta bort oönskat hår på kroppen är rakning en populär och effektiv metod. Det är viktigt att du alltid har en rakhyvel som är vass då det minskar risken för irritation och skärsår i huden. Hos oss hittar du både rakhyvlar och rakblad för både män och kvinnor från flera kända varumärken som Venus, Gilette och BIC.

Både kvinnor och män kan ibland vilja ta bort oönskad hårväxt på kroppen. Det är helt naturligt med hårväxt men en del vill avlägsna det på vissa ställen av kroppen. Det kan vara av både estetiska och praktiska skäl.

Rakning med rakhyvlar

När du avlägsnar håret på kroppen med en rakhyvel är det viktigt att du ser till att du alltid har en rakhyvel som är tillräckligt vass. Om du använder en rakhyvel som är slö behöver du ta i mer och gå över området flera gånger. Då riskerar du både att skära dig, men även att irritera huden i onödan. Använd alltid rakhyveln tillsammans med raklödder eller rakgel när du ska ta bort hår. Huden mjukas upp samtidigt som rakhyveln glider lättare på huden och risken för skärsår blir mindre. Efter rakningen kan huden strama och kännas lite irriterad. Lugna den då med en produkt som tagits fram för efter rakning. Dessa är oftast svalkande och lugnande för huden samtidigt som de minskar rödhet.

Här kan du se vårat utbud av rakhyvlar.

Rakblad

En del rakhyvlar kan man använda flera gånger då de har utbytbara rakblad. På så vis behöver du inte köpa en ny rakhyvel varje gång den gamla har blivit för slö för att använda. De rakhyvlar som du kan byta rakblad på är oftast av bättre kvalité än engångsrakhyvlar. Dessa kan ge dig en bättre och mer hudnära rakning och håller sig vassa längre. 

Se alla våra rakblad här.