Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
112 kr Ord. pris 139 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Linicin Schampo, lusmedel mot löss och gnetter 100 ml

112 kr Ord. pris 139 kr
  • Schampo mot huvudlöss

  • Endast 10 minuter

  • Från 2 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Linicin schampo är en snabb och problemfri lösning för att effektivt bli av med huvudlöss. Behandlingen tar endast 10 minuter och kan användas av både vuxna och barn från 2 års ålder. Linicin innehåller grapefruktextrakt och verkar genom att kväva lössen på några minuter i stället för att förgifta dem under loppet av flera timmar. För att få rätt effekt av lusmedlet ska schampot appliceras i handukstorrt hårt och låta sitta i 10 minuter. Därefter är det bara att skölja med ljummet vatten och kamma igenom håret noggrant med en fintandad kam. Du kan till exempel behandla dina barns hår när du badar dem och de kommer knappast lägga märke till processen. Upprepa lusbehandlingen efter 9-10 dagar. Utifall att några gnetter skulle ha överlevt och kläckts.

Den mängd schampo som behövs beror på hårets längd och typ, men en tumregel är att en flaska Linicin schampo räcker till två behandlingar av vanligt, axellångt hår. Vätskan är färglös och har en neutral doft.

Linicin schampo rekommenderas inte vid graviditet eller amning.