Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
62,10 kr Ord. pris 69 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Magnesium tablett 120 mg 60 st

62,10 kr Ord. pris 69 kr
  • Vid behandling av diagnostiserad magnesiumbrist

  • Bidrar till normal nerv- och muskelfunktion

  • Tuggtabletter med smak av citron

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Magnesium Meda är vita tuggtabletter med smak av citron. De används både förebyggande samt vid behandling av diagnostiserad magnesiumbrist.

Magnesium är en mineral som bland annat behövs för kroppens produktion av kalcium och protein men även för att våra muskler och nerver ska fungera normalt. Vi får i oss magnesium genom baljväxter, bladgrönsaker, fullkornsprodukter, kött, fisk och skaldjur men även via vattnet vi dricker, framförallt i kommuner med hårt vatten. Det rekommenderade dagliga intaget är 280 milligram för kvinnor och flickor över 14 år och 350 milligram för pojkar och män.

Magnesiumbrist är ytterst ovanligt men det kan uppstå vid vissa kostrestriktioner och sjukdomar. Symtomen kan bland annat orsaka kramp, beteendestörningar, hämmad tillväxt och störningar i hjärtfunktionen. För högt intag av magnesium via kosttillskott kan orsaka diarré.

Magnesium Meda innehåller aspartam, isomalt och sorbitol.