Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
385 kr Rek pris 405 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Nicotinell Tuggummi mint 4 mg 204 st

385 kr Rek pris 405 kr
  • Lindrar din nikotinabstinens

  • Från 18år

  • Dämpar röksuget

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Nikotinläkemedel är receptfria läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning. Nikotinläkemedel får inte säljas till personer under 18 år eller om det finns misstanke om langning.

Nicotinell nikotintuggummin fungerar som ett hjälpmedel när du vill sluta röka eller trappa ned på antalet cigaretter. Styrkan på 4mg kan användas av dig med svagt, måttligt eller starkt nikotinberoende, beroende på hur många cigaretter du rökt på en dag. Har du rökt fler än 30 stycken kan en högre styrka av Nicotinell nikotintuggummi vara att föredra.

När du börjar reducera din rökning är det vanligt att kroppen reagerar och du kan uppleva irritation, rastlöshet eller sömnbesvär. Nicotinell tuggummin innehåller nikotin som lindrar abstinensbesvären, dämpar röksuget och gör det lättare att välja bort cigarretten. När du tuggar på tuggummit avges nikotinet och tas upp av munslemhinnan. Tänk på att kaffe eller syrliga drycker kan minska nikotinupptaget. För de flesta brukar det räcka med mellan 8-12 nikotintuggummin per dag, använd högst 25 stycken på ett dygn.

Med tiden är tanken att du ska börja trappa ned på antalet tuggummin och till sist avsluta behandlingen. Nicotinell tuggummi är sockerfritt och har en smak av mint.

Att få stöd, följa goda råd eller ett avvärjningsprogram brukar öka chanserna till att bli rökfri.