Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
75 kr Rek pris 75 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Niquitin Mint sugtabletter 4 mg 20 st

75 kr Rek pris 75 kr
  • Lindrar din nikotinabstinens

  • Dämpar röksuget

  • Från 18år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Nikotinläkemedel är receptfria läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning. Nikotinläkemedel får inte säljas till personer under 18 år eller om det finns misstanke om langning.

NiQuitin är ett så kallat nikotinersättningsmedel och framtaget för dig som vill sluta röka. Läkemedlet innehåller nikotin och kommer i form av en komprimerad sugtablett med smak av mentol och pepparmint.

När du börjar reducera din rökning är det vanligt att kroppen reagerar och du kan bland annat uppleva irritation, rastlöshet eller sömnbesvär. NiQuitin sugtabletter lindrar de så kallade abstinensbesvären genom att ersätta en del utav det nikotin som du fått från cigaretterna. På så sätt dämpas även själva röksuget och det blir lättare att motstå lusten att röka.

Du kan börja behandlingen med att placera 1 sugtablett i munnen vid behov under dagen, 8-12 gånger brukar räcka. Ta inte fler än 15 stycken per dag! Efter cirka 3 månader brukar dosen trappas ned för att sedan avslutas. Tänk på att inte dricka eller äta samtidigt som du använder sugtabletterna, det kan minska nikotinupptaget.

Om du fortfarande känner att du behöver använda NiQuitin sugtabletter efter 9 månaders behandling, ska du först rådgöra med en läkare.

Att få stöd, följa goda råd eller ett avvärjningsprogram ökar chanserna till att bli rökfri.