Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
849 kr Ord. pris 899 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Omron M7 intelli IT blodtrycksmätare

849 kr Ord. pris 899 kr
  • Perfekt för att mäta blodtryck hemma

  • Indikerar oregelbundna hjärtslag

  • Enkel att använda med smarta funktioner

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Omron M7 Intelli IT är en helautomatisk blodtrycksmätare perfekt för dig som enkelt vill mäta blodtrycket hemma. Mätaren ger utslag för oregelbundna hjärtslag och har dessutom en färglampa som visar ifall du har högt blodtryck. Med hjälp av smarta funktioner kan du se ditt veckovisa medelvärde, morgon- och kvällsmedelvärde och spara upp till 100 mätningar med ett minne för två personer. Omron M7 gör det lätt för dig att se dina mätningar, historik, grafer och medelvärden då den har en mobil-app som går att ansluta till Omron-Bluetooth. På så sätt kan du smidigt spara och dela hälsodata med andra program som exempelvis Apple Health. Mätaren fungerar med iPhone och Android. 

Omron M7 Intelli IT har en ”IntelliSense”-teknik, som innebär en personlig och anpassningsbar uppblåsning av manschetten. Det gör att uppblåsningen sker bekvämt och kontrollerat, utan att du behöver ställa in mätaren i förväg. [CE1] Den medföljande manschetten ger en 360-gradig precision från vilken position som helst runt överarmen.

Denna mätare är kliniskt godkänd och validerad. Tre års garanti. Manschett i storlek 22-42 cm.