Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
188 kr Rek pris 319 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Original Silicea Man 60 st

188 kr Rek pris 319 kr
  • Biotin, koppar och kisel

  • Stimulerar hår, hud och naglar

  • Innehåller 60 st kapslar

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Vi utsätter dagligen håret för både yttre och inre påfrestningar som kan påverka kvalitén. Stress, onyttig mat, dåliga sömnvanor och infektioner kan leda till att du tappar mer hår än normalt. Ett friskt hår börjar redan vid hårrötterna. Varje hårstrå har en egen växtcykel och det är helt normalt att tappa upp till 100 hårstrån om dagen. Även hud och naglar påverkas av hur vi äter, sover, motionerar och mår och med rätt näring kan du stärka din hud och dina naglar inifrån.   

Silicea Man är ett kosttillskott som ger näring åt håret samtidigt som din hud och dina naglar stärks. Det är speciellt framtaget för att passa mäns behov. Precis som Silicea Original innehåller det kisel, biotin, zink, selen och mangan. Men utöver det innehåller Silicea Man även koppar vilket bidrar till hårets normala pigmentering. Det har dessutom ett högt innehåll av biotin som tillför näring till hårrötterna.

Kom ihåg att håravfall bland män är vanligt och att det många gånger beror på ärftliga faktorer. Vid små till måttliga problem kan Silica Man bidra till att stimulera hårsäckarna, men om du har större problem bör du vända dig till din läkare för råd och stöd. Du behöver inte bli orolig om du inte märker av resultat direkt. Oftast tar det upp till några månader innan du kan se effekten av Silicea Man. Förpackningen innehåller 60 stycken kapslar och räcker till ca 2 månaders användning.