Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
39 kr Rek pris 69 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Propyderm Kräm 100 g

39 kr Rek pris 69 kr
  • Mot torr hud

  • Antimikrobiell effekt mot vissa bakterier och jästsvampar

  • Kan användas av vuxna och barn

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Propyderm 700 g, är en fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som innehåller 20% propylenglykol. Den klassas som läkemedel och används för att normalisera en torr hud.

Huden behöver innehålla en viss mängd vatten och fett för att kännas mjuk och smidig. En hud i obalans känns ofta torr, sträv, osmidig och narig.

Propyderm innehåller propylenglykol är ett ämne som binder vatten, vilket gör att fukten bevaras och huden återfår sin normala mjukhet. Ämnet har även en viss antimikrobiell effekt mot svampar och bakterier. Använd Propyderm för att återfukta och mjukgöra huden.

Smörj med en så pass stor mängd att huden känns fuktig men inte kladdig.

Krämen appliceras vid behov men speciellt efter kontakt med vatten.

Ett tips är att smörja in dig redan inom några minuter efter dusch eller bad, då finns det nämligen fortfarande en fuktighet kvar i huden.