Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
119 kr Rek pris 129 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid
SB12 är ett effektivt munskölj som fungerar utmärkt som ett komplement till tandborstningen. Detta ger ett effektivt och långvarigt skydd mot dålig andedräkt samtidigt som det även bidrar till en bra munvård. Just SB12 Duo är dubbelverkande, något som betyder att den innehåller bland annat zink och klorhexidin, vilket är två ämnen som hjälper till med att eliminera svavelhaltiga gaser (VSC) från den luften man andas ut. Detta tar snabbt och effektivt bort dålig andedräkt. Munsköljet ger även en dubbel effekt tack vare dess natriumfluoride (0,2&), vilket stärker tänderna. Men en smak av eukalyptus/mint lämnar munsköljet munnen med en god smak och en frisk andedräkt. SB12 är ett munskölj som både räddar andedräkten och stärker tänderna, den skyddar också mot karies.