Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
114 kr Ord. pris 135 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

SB12 Munskölj mint menthol 500 ml

114 kr Ord. pris 135 kr
    • Fri frakt
    • Snabb leverans
    • Låga priser
    Använd SB12 efter varje tandborstning för att få en bättre munhygien samt en fräsch andedräkt som håller länge. SB12 är ett patenterat munskölj som effektivt vårdar och lämnar munnen med en god, frisk och fräsch andedräkt. Den har en väldigt unik sammansättning av ämnen som förhindrar och även reducerar uppkomst av de ämnen som orsakar dålig andedräkt. Med SB12 kommer du känna dig fräsch i munnen hela dagen, och den hjälper även till att skydda tänderna mot karies. Använd dig av SB12 vid varje tandborsttillfälle, både morgon och kväll för att uppnå bästa resultat. Vid användning varje morgon ger SB12 en fräsch andedräkt i 12 timmar, och vid användning även på kvällen verkar den allt som allt i 24 timmar.