Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
107 kr Ord. pris 119 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

SB12 Munskölj orginal 250 ml

107 kr Ord. pris 119 kr
    • Fri frakt
    • Snabb leverans
    • Låga priser
    För en fräsch andedräkt som håller, och en bättre munhygien är SB12 en effektiv och långvarig behandling som kan kompletteras med tandborstningen. SB12 är ett patenterat munskölj som vårdar munnen och lämnar den med en god, frisk och fräsch andedräkt. Den har en väldigt unik sammansättning som förhindrar och även reducerar uppkomst av de ämnen som orsakar dålig andedräkt. Med SB12 är det lätt att känna sig fräsch i munnen hela dagen, och det hjälper även till att skydda tänderna mot karies. Du kan använda dig av SB12 varje gång du borstar tänderna, både morgon och/eller kväll. Sköljer du på morgonen så håller munnen sig fräsch i 12 timmar, och använder du även på kvällen får du allt som allt en verkan på 24 timmar.