Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
45 kr Rek pris 45 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Selukos kutan suspension 2,5% 100 ml

45 kr Rek pris 45 kr
  • Vid kraftig mjällbildning

  • Behandlar seborré

  • Masseras i hårbotten och skölj ur

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Selukos används för att behandla seborré och mjällbildning i håret.

I vår hud finns en så kallad jästsvamp (Malassezia). Hos en dela av oss kan den skapa en reaktion och börja producera fler hudceller. Hudcellerna faller sedan av och kan ses som flagor i hårbotten eller på axlarna, så kallade mjäll.

Seborré är ett mjälleksem som ofta orsakar rodnad, fjällning och klåda och runt hårbotten. Namnet betyder talg och Seborré uppstår ofta på de områden som består av många talgkörtlar.

Selukos innehåller selendisulfid ett ämne med mjällborttagande effekt. Beståndsdelen är finfördelad i en fettfri, parfymerad, schampobas som ska appliceras i håret, masseras in och sedan sköljas ur. I början av en behandling rekommenderas att Selukos används två gånger i veckan, därefter kan du schamponera vid behov. Tvätta håret omväxlande med vanligt schampo mellan behandlingarna.

Före användning av Selukos bör smycken tas av eftersom missfärgning kan förekomma. Produktens färg kan variera mellan orangefärgad ,rödbrun och brun.

Selukos förväntas ej ha några oönskade effekter under graviditet och amning.