Semper Babysemp 1 sensipro 700 g

  • Kan ges som tillägg till eller ersättning för bröstmjölk

  • Skonsam för magen

  • Berikad med D-vitamin, järn och jod

Semper BabySemp 1 Sensipro kan ges som tillägg till eller som ersättning för modersmjölk. Ersättningen kan användas redan från barnets första levnadsvecka och täcker näringsbehovet i upp till 6 månader. Produkten är skonsam för magen då den innehåller mjöksyrebakterienLactobacillus Reuteri Protectis. Den har dessutom ett sänkt pH-värde för att underlätta matsmältningen för den lilla. Berikad med järn, D-vitamin och jod för att gynna barnets intellektuella utveckling, benstomme och normala tillväxt. Innehåller även de viktiga fettsyrorna omega-3 och omega-6.

Eftersom produkten är surgjord med citronsyra så kan det hända att proteinerna spjälkas vid tillagning och att det ser ut som att ersättningen har skurit sig. Men det är helt normalt, och alltså ingen fara alls att använda produkten.

Under barnets 6 första månader rekommenderas amning. Modersmjölksersättning kan användas om du inte kan amma, eller som komplement till amning. Om du behöver stöd och råd kring ditt barns mat rekommenderar vi att du rådgör med din BVC. 

Denna produkt är exkluderad från alla typer av rabatter och kan ej kombineras med rabattkod i kassan.

109 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid