Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
133,95 kr Ord. pris 141 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Semper Magdroppar 10 ml

133,95 kr Ord. pris 141 kr
  • Lindrar besvär vid orolig mage

  • Bygger upp tarmens bakterieflora

  • 5 droppar ger 100 miljoner goda bakterier 

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Semper Magdroppar är ett kosttillskott med en lugnande effekt för oroliga magar. Oljelösningen har en bakteriekultur som är odlad på laktos- och mjölkfri näring som håller magen i balans. Innehåller de naturliga mjölksyrebakterierna Lactobacillus Reuteri Protectis och säker att använda för både spädbarn, små barn och vuxna oavsett ålder. Dropparna går även bra att ta vid graviditet och amning.  

Den rekommenderade dosen på fem droppar om dagen ger 100 miljoner goda bakterier. Dropparna kan bland annat användas mot akut diarrésjukdom, kolik, vid antibiotikabehandling och i samband med utlandsresor för att stärka magens bakterieflora. Lactobacillus Reuteri Protectis uppfyller WHO-kraven för probiotika.