Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
129 kr Rek pris 129 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Sincon Ögondroppar lösning i endosbehållare 60 st

129 kr Rek pris 129 kr
  • Mot torra, grusiga och trötta ögon

  • Inga konserveringsmedel

  • Kan användas samtidigt som kontaktlinser

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Sincon ögondroppar är ett tårersättningsmedel, det vill säga en lösning som liknar vår egen tårvätska och används för att lindra lättare och tillfälliga besvär av torra ögon. Ögondropparna fungerar som den naturliga tårvätskan vilket gör att dina ögon känns återfuktade igen och du slipper torrhetskänslan. Sicon kommer i en förpackning med 60-endosbehållare, är enkla att ta med sig och kan droppas flera gånger om dagen. 1 endosbehållare räcker till båda ögonen och ska kasseras efter användning, även om det finns vätska kvar.

Om dina ögon känns trötta, grusiga och svider kan det vara ett symptom på att de är torra. Ögonen producerar hela tiden tårvätska som är till för att smörja och återfukta. Ibland räcker tårvätskan inte riktigt till och det är då vi märker att våra ögon känns torra. Det kan exempelvis uppstå vid långa perioder framför datorn, dålig belysning eller torr luft.

Sincon innehåller inga konserveringsmedel och kan användas samtidigt som kontaktlinser.