Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
124 kr Rek pris 199 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Sinupret Forte dragerad tablett 50 st

124 kr Rek pris 199 kr
  • Lindrar symtom av näsa och dess bihålor

  • Vid förkylning

  • Från 12 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning. Läs Bipacksedel noga före användning.

Sinupret forte är ett växtbaserat läkemedel som används för att lindra symtom i näsa och bihålor vid en förkylning. Tabletterna är runda och gröna, med en slät yta och söt smak.

I samband med en förkylning kan viruset spridas från nässlemhinnan till slemhinnan i bihålorna. Som försvar börjar kroppen producera mer slem och du kan få en snuva som rinner bakåt och ger täppa. Oftast uppleves besvären mer från den ena sidan. Vid en bihåleinflammation är det även vanligt att få ont i ansiktet. Du kan uppleva smärta eller ett tryck rund kinderna och överkäken.

Sinupret forte lindrar förkylningssymtomen i  och kan användas av vuxna och barn från 12 år ålder. Tabletten ska tas efter måltider och sväljas hel tillsammans med vätska. Behandlingstiden bör pågå under högst 2 veckor.