Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
29 kr Rek pris 79 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Sumatriptan Sandoz 50mg, 2st

29 kr Rek pris 79 kr
  • Vid konstaterad migrän

  • Kan tas med eller utan aura

  • För pesoner mellan 18-65 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.
Sumatriptan Sandoz är ett läkemedel som används vid behandling av akut migrän. Varje tablett innehåller en engångsdos sumatriptan, en substans som tillhör läkemedelsgruppen triptaner.
Sumatriptan Sandoz ska bara användas när du har tecken eller symtom på ett migränanfall men kan tas med eller utan aura. Med aura menas den förkänning som kan inträffa i form av synstörningar såsom blixtar, sicksacklinjer, stjärnor eller vågor.
De flesta upplever migränhuvudvärk som måttlig till svår och pulserande. Den uppstår vanligen på ena sidan av huvudet men kan skifta sida mellan anfallen. Symtom som känslighet för ljud och ljus är vanliga, samt illamående och ibland kräkningar. Sumatriptan Sandoz ska bara användas av dig som vet att du har migrän.
Tabletterna rekommenderas inte som behandling hos personer som är under 18 år eller till personer som är över 65 år.