Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
81 kr Ord. pris 115 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Wild Nutrition Vitamin D 25 mcg 30 kapslar

81 kr Ord. pris 115 kr
  • Vitamin D3, 25 mcg

  • Bidrar till normalt immunförsvar

  • Vegetabilisk kapsel

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Wild Nutritons är en D-vitamin med 25 mcg/kapsel framtaget med Food-Grown för bättre biotillgänglighet. D-vitamin har bidrar till flera funktioner i vår kropp och behövs bland annat för immunförsvarets normala funktion, till att bibehålla normalt fungerande muskler och för vår benstomme och tänder.
När huden utsätts för solljus kan våra kroppar själva tillverka D-vitamin. De mörkare halvåret får vi istället förlita oss på att få i oss rätt mängd via kosten. För att säkerställa att vår kropp får en tillräcklig mängd kan det vara bra att komplettera med kosttillskott.
Wild Nutrition använder sig av en banbrytande FOOD-GROWN® process där man isolerar och utvinner näringsämnen ur naturliga källor som våra kroppar känner igen, vilket man menar ger en högre biotillgänglighet och ett effektivare upptag av ämena. Wild Nutrition skapar naturliga produkter utan onödiga tillsatser för att möta dagens efterfrågan efter naturliga tillskott.