Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
159 kr Rek pris 198 kr
Snart tillbaka
Tillfälligt slut

Z Skin Repair Intensive Cream 75 ml

159 kr Rek pris 198 kr
    • Fri frakt
    • Snabb leverans
    • Låga priser
    Z Skin Repair Intensive Cream är en registrerad medicinsk-teknisk produkt för behandling av eksem och hudirritationer. Krämen kan användas av vuxna och barn dagligen, både på kroppen och i ansiktet. Krämen innehåller den patenterade enzymteknologin Zonase, ett naturligt marint enzym som har upptäckts och utforskats vid Universitet i Bergen, Norge. Zonase samverkar med övriga hudvårdande ingredienser för att lindra klåda och behandla eksem, och hud som är skadad, rodnad och torr. Z Skin Repair Intensive Cream påskyndar hudens naturliga läkningsprocess och ger dig direkt en skyddande hinna på huden utan att kännas kladdig. Krämen reducerar snabbt hudirritationer och återfuktar så att huden känns mjuk och fräsch. Zonase har genomgått flera tester (ej på djur) som visar att det inte ger några allergier eller andra överkänslighetsreaktioner. Inga biverkningar är registrerade vid regelbunden användning. Vissa kan uppleva tillfällig sveda i öppna sår. Z Skin Repair intensive Cream är fri från kortison, parabener och parfym.