Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
20 kr Ord. pris 21 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

EKULF Travelkit resetandborste & tandkräm

20 kr Ord. pris 21 kr
  • Resekit med tandkräm och tandborste

  • Smart återförslutningsbar väska

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Ekulf Travelkit är perfekt att ha med på resan eller när du ska sova borta. Kitet består av en liten resetandborste och en mindre tub med Biozym tandkräm förpackade i en smart återförslutningsbar väska. Ekulf Biozym är en fluortandkräm som är skonsam mot både tänder och tandkött. Den innehåller naturliga enzymer för att ge en naturligt vit färg till tandraden. Tandkrämen är fri från parabener och triclosan och innehåller 1490ppm fluor. Ekulf TravelBrush är en liten, hopfällbar tandborste som passar utmärkt att ha med på resan. Den tar lite plats och är utrustad med mjuka borststrån som rengör tänderna skonsamt, men effektivt. Det blir en överraskning vilken färg som just du får på ditt Ekulf Travelkit.