Om oss

Apohem är ett nystartat egenvårdsapotek på nätet. Hos oss köper du receptfria läkemedel till dig, din familj och ditt djur. Förutom läkemedel har vi ett sortiment av hälsorelaterade produkter för kropp, hälsa och välmående. Alltid till ett lågt pris och med snabba och trygga leveranser oftast direkt från lagerhyllan.

Vi vill bidra till en friskare värld och se till att du får en friskare vardag med mer över till livet. Hos oss kan du handla var du än befinner dig och få hem dina varor direkt i brevlådan.

Håll utkik - snart kommer du även kunna hämta dina receptbelagda läkemedel hos oss!

Bolagsinformation

Apohem AB grundades 2017 och ägs av Axfood och Novax tillsammans med grundarna Henrik, Kim och Johan. Affärsidén är att sälja ett brett och attraktivt sortiment apoteksvaror på nätet till låga priser. Med snabba och trygga leveranser skapar vi en unik kundupplevelse med innovativa kringtjänster. Visionen är att bli Sveriges ledande nätapotek.

Fakturering

Nedan finner du de uppgifter som behövs vid fakturering. Vid eventuella frågor vänligen kontakta Apohems ekonomiavdelning ekonomi@apohem.se 

Vid fakturering ber vi dig ställa fakturan till:

Apohem AB

Norra Stationsgatan 99

113 64 Stockholm

Org.nr 559094-8401

VAT-nr: SE559094840101

Vi vill gärna undvika pappersfakturor och istället få fakturor från leverantörer direkt till vår mailadress för fakturor ekonomi@apohem.se