Tips & råd för hela livet

Vi på Apohem vill öppna dörren till ett hälsosammare liv. Vi är ute på en resa där vi undersöker, testar och öppnar upp nya dörrar. Häng med på upptäcktsresan!


äta hälsosamt

Så äter du mer hälsosamt – 3 enkla steg (som fungerar!)

Tänk att något så vardagligt som mat kan vara så knepigt. Men fullt så krångligt behöver det inte vara. Här tar du del av 3 tips på hur du kommer igång (eller fortsätter) äta mer hälsosamt!


sömn viktigt

Sleepless elite, my ass! Därför är det så viktigt med sömn 

Sömnforskningen är hyfsat eniga om att de flesta behöver runt 6-9 timmars sömn för att må bra. Här läser du mer om varför det är så, så viktigt för dig att sova gott.   


närhet relationer

Ta (vara) på varandra! Om vikten av närhet i relationer

Att närhet kan vara rysande härligt känner du nog till, men vet du hur viktigt det är för dina relationer och ditt mående? Läs mer om varför du ska slösa mer med kramarna!   


andas

Så andas du dig hälsosam (tips på andningsövningar!) 

Hur du andas är kanske något du sällan tänker på. Men att använda det som verktyg när du behöver energi eller vill stressa ner är underskattat. Här läser du mer om andning och får tips på andningsövningar.


mellanmål utflykt

3 snabba mellanmål till hungriga små barn på utflykten

Det är mycket som ska packas och preppas inför en utflykt. Här får du tips på snabba och enkla mellanmål till hungriga barn och bebisar som funkar on-the-go (och är kladdfritt!).


 

Häng med oss på Instagram

Följ @apohem.se och ta del av hälsotips, inspiration och nyheter.