Sexleksaker

Sexleksaker

Vibrator, klitorisstimulerare, omslutande sexleksaker, pensisring, dildo. Det finns många spännande sexleksaker att krydda sexlivet med. Sexleksaker går att använda både när du vill ha sex med dig själv eller med andra. Vissa använder för att nå orgasm, en del för att de behöver få lite hjälp på traven. Andra för att göra sexet mer erotiskt och mindre slentrianmässigt. Allt för att göra det sköna skönare! 

Exempel på populära sexleksaker online:

Vibrator 

Penisring och penispump 

Knipkulor

Köpa sexleksak, yay! Men vilken sexleksak ska jag köpa?

Fundera eller prova dig fram vad du vill använda sexleksaken till, vad du tycker är skönt och vill stimulera. Oavsett vad, har vi på Apohem ett stort utbud av sexleksaker för dig eller er som par.

Andra härliga produkter för myspyset är förstås lusthöjande produkter och inte minst olika glidmedel och massageolja

Sexleksaker för män  

Kulor, ägg, ringar och stavar. Möjligheterna är många och urvalet stort när det kommer till sexleksaker för honom. För onani är så mycket mer än runk. Vare sig du vill få skönare onanistunder, vill förlänga erektionen eller prova något nytt hittar du det en hel del våra sexleksaker för män. Bara din fantasi stoppar dig! 

Har du svårt att få erektion eller behålla den? Då kan penisringar och erektionspumpar vara till stor hjälp, vi har ett helt smörgåsbord!

Sexleksaker för kvinnor   

Vi ger dig bra vibrationer! För kvinnor finns massor av spännande sexleksaker i alla möjliga färger, former och storlekar. Vibrator, massagestav, knipkulor, plugg, klitorisstimulator, dildo – whatever floats your boat. Utforska din sexualitet, erogena punkter och sätt att njuta. Hitta din nya favvo i sortimentet av sexleksaker nedan. 

Visste du att knipkulor eller så kallade geishakulor ger både njutning och träning av slid- och bäckenbottenmusklerna, samtidigt? Win-win!

Sexleksaker för par 

Utforska sex och njutning tillsammans med den du tycker om eller få en nytändning! Inte nog med att sexleksaker ökar intimiteten, det leder också till mycket fniss, glädje och kreativitet. Vissa par använder sexleksaker som ett hjälpmedel, andra för att göra det skönare, mer lekfullt, eggande eller bara för att underlätta orgasm. Som par är det helt enkelt ett sätt att berika sexlivet eller ta reda på vad den andra tänder på. Och med det, komma närmare varandra. 

Skötselråd av sexleksaker

Ajabaja! Kom ihåg att rengöra dina sexleksaker före och efter användning. Ofta räcker det med tvål och vatten, men se till att läsa tvättrådet som kommer med produkten. 

Läs mer Visa mindre
Sida