Ansiktsmask

Ansiktsmask

Ge din hud lite extra kärlek med en vårdande ansiktsmask. En ansiktsmask kan användas både för att boosta huden med fukt och rengöra den på djupet. Välj en ansiktsmask efter din hudtyp. 

Skäm bort dig med en ansiktsmask 

När du vill ge din hud det lilla extra unna dig då en härlig ansiktsmask! Välj en ansiktsmask som passar din huds behov för stunden. Kanske känner du dig torr och stram, eller fet och oren? Oavsett vad så finns det en ansiktsmask som passar dina behov. Ansiktsmasken används regelbundet som ett komplement till den vanliga hudvårdsrutinen.

Använd ansiktsmask efter peeling

Om du vill ta bort döda hudceller och förnya din hud på djupet rekommenderar vi att du använder en ansiktspeeling emellanåt. Efter att har peelat huden kan den vara extra känslig, men även extra mottaglig för fukt. Använd då en ansiktsmask för att fuktboosta huden.

Lyxa till det med en sheet mask 

En sheet mask är ett ark indränkt i vårdande serum som du applicerar på ansiktet i mellan 10-30 minuter. Här ser du alla våra sheet masks. 

Vilken ansiktsmask passar mig? 

Det är alltid viktigt att utgå från vilken hudtyp du har när du väljer hudvård. En ung hy har inte samma behov som en mogen hy, på samma sätt som en torr hy har andra behov än en fet hy. Beroende på årstid kan hudens behov förändras, det är till exempel vanligt att känna att huden är torrare på vintern än på sommaren. Var därför uppmärksam på hur huden känns för stunden och välj en ansiktsmask utifrån det. Är du osäker på vilken hudtyp du har kan du läsa mer här.

Läs mer Visa mindre
Filter
Sida