Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
Hälsporre

5 produkter

5 produkter

 1. Hansaplast Filtringar small 20 st
  Hansaplast Filtringar small 20 st
  40 kr Rek pris 45 kr
 2. Rehband Hälsporrekil med plug L
  Rehband Hälsporrekil med plug L
  129 kr Rek pris 139 kr
 3. Mabs Hälinlägg large 2 st
  Mabs Hälinlägg large 2 st
  109 kr Rek pris 139 kr
 4. Mabs Hälinlägg medium 2 st
  Mabs Hälinlägg medium 2 st
  109 kr Rek pris 139 kr
 5. Mabs Hälinlägg small 2 st
  Mabs Hälinlägg small 2 st
  109 kr Rek pris 139 kr

5 produkter

 

Hälsporre

Ibland kan du få problem med fötterna som både gör ont och tar lång tid att få bukt med. Hälsporre orsakar smärta i fötterna och kan gära det svårt för dig att promenera och gå så mycket som du kanske skulle vilja. Hitta hjälpmedel som kan lindra dina besvär här.

Vad är hälsporre?

I hålfoten under din fot sitter en bred och tjock sena som stöttar foten. Om den senan blir överbelastad kan du få ont i senans fäste. I vissa fall bildas då en påbyggnad av benet på hälens undersida, detta kallas för hälsporre. Hälsporre får man vanligtvis för att du har gått mycket i dåliga skor med dålig dämpning under hälen.

Symtom på hälsporre

Gör det ont under eller på sidan av hälen? Brukar den smärtan gå över efter en stunds promenad? Då kan du ha drabbats av hälsporre. Smärtan du känner kommer från senfästet och inte hälsporren. Ofta går problemet över av sig själv, men för att dämpa smärtan finns det inlägg för skorna du kan använda. De är stötdämpande och kan både hjälpa vid aktuella som framtida besvär med hälsporre.