Nagellack

Nagellack

När du vill känna dig extra fin är nagellack ett enkelt sätt att piffa till vardagen! Välj den färg som du gillar bäst för stunden eller varför inte en som matchar din outfit? Hos oss kan du köpa nagellack som passar dig oavsett humör. 

Ett enkelt sätt att se mer välvårdad ut är med prydliga naglar. Det får du enkelt genom att ha en rutin för nagelvård. Det räcker oftast att du filar eller klipper nageln en gång i veckan. Om du vill piffa till det extra kan du även addera ett nagellack.

Nagellack som håller

Nagellack finns i flera olika nyanser och du kan lätt hitta just din favorit. Välj mellan beiga, mörka, röda, pastellfärgade eller varför inte glittriga? Oavsett tillfälle kan du alltid hitta en färg som passar just din smak.

För att dina naglar inte ska bli missfärgade är det alltid bra att använda ett baslack. Det skyddar din nagel och ger efterföljande nagellack bättre chanser att hålla längre. Avsluta därefter med ett överlack för att ge din manikyr extra lång hållbarhet och glans. För att ta bort nagellacket använder du dig sedan av en nagellacksborttagning tillsammans med en bomullspad.

Läs mer Visa mindre
Sida