Torrschampo

35 produkter

35 Varor

 1. Liance Torrshampo booster 200 ml
  Liance Torrshampo booster 200 ml
  39 kr Rek pris 59 kr
 2. Batiste Bare Torrschampo 200 ml
  Batiste Bare Torrschampo 200 ml
  45 kr Rek pris 75 kr
 3. Batiste Original Torrschampo 200 ml
  Batiste Original Torrschampo 200 ml
  49 kr Rek pris 75 kr
 4. Löwengrip Dry Shampoo For Brown Hair 250 ml
  Löwengrip Dry Shampoo For Brown Hair 250 ml
  87,20 kr Ord. pris 109 kr
 5. Batiste Cherry Torrschampo 200 ml
  Batiste Cherry Torrschampo 200 ml
  49 kr Rek pris 75 kr
 6. Batiste Cherry torrshampo mini 50 ml
  Batiste Cherry torrshampo mini 50 ml
  29 kr Rek pris 39 kr
 7. Batiste Blush Torrschampo 200 ml
  Batiste Blush Torrschampo 200 ml
  49 kr Rek pris 75 kr

35 Varor

 

Torrschampo

Med ett torrschampo kan du snabbt och enkelt fräscha upp ditt hår utan att tvätta det. Torrschampo består av ett puder som absorberar fett. Spraya i hårbotten och massera in och ditt hår får ett nytvättat intryck med mer volym.

Varför torrschampo?

Ibland finns varken tiden eller möjligheten att ställa sig i duschen när frisyren känns flottig. För dessa tillfällen är torrschampo räddaren i nöden. Syftet med torrschampo är inte att ersätta vanligt schampo utan det kan användas som ett komplement när du helt enkelt inte hinner med en ordentlig hårtvätt.

Torrschampo kan även användas som stylingprodukt om du önskar en matt finish och mer volym. Att spraya torrschampo i nytvättat hår kanske låter konstigt, men det är perfekt när håret är för glatt för att styla eller sätta upp. Applicera då längs med hela längderna. Eftersom pudret ger stråna mer textur glider de inte ur sin uppsättning lika lätt utan hålls på plats.

Många har fet hårbotten i kombination med torra toppar. Ett tips är då att applicera torrschampo i hårbotten och hårolja i topparna.

Vi har torrschampo i resestorlek som du kan slänga ner i väskan för uppfräschning på språng.

Hur fungerar torrschampo?

Torrschampo består av ett fint puder som appliceras i hårbotten. Det kommer ofta i sprayform för enkel applicering. Pudret suger upp sebum, vilket är den olja som naturligt produceras av huden och som gör håret flottigt.

Så applicerar du torrschampo

Torrschampo används på torrt hår. Skaka flaskan och håll 20 centimeter från rötterna. Lyft sektioner av överhåret och spraya under varje sektion. Vänta någon minut för att sebumet ska hinna absorberas. Massera in pudret och borsta ut i längderna så att det fördelas jämnt.

Vitt hår av torrschampo

Att överdosera torrschampo kan ge ett dammigt och kakigt resultat. Se till att applicera sparsamt, spraya hellre i underhåret än ovanpå benan och borsta ut pudret ordentligt.