Smink

Smink

Oavsett om du är ute efter en fräsch vardagslook eller en dramatisk festmakeup har vi sminket som gör det möjligt. Hos oss hittar du allt från foundations, till läppstift och ögonskuggor i flera härliga nyanser.
 

Börja med basen

Det första steget i sminkrutinen är att använda en basprodukt. De jämnar ut hudtonen, tillför lyster och täcker ojämnheter i huden. Det finns en uppsjö av olika varianter av basprodukter, allt från foundation till BB-cream, CC-cream och puder. Du väljer variant beroende på vilken täckningsgrad och slutfinish du är ute efter. Här kan du se alla våra basprodukter.

 

Addera puder & rouge

Ett puder används ovanpå foundationen för att fixera och matta ner finishen. Medan ett rouge används för att ge färg och liv åt dina kinder. Ett puder är oftast helt ofärgat medan ett rouge innehåller färgpigment.

 

Fokusera på ögonen

Få saker gör så stor skillnad som ögonmakeupen. En mascara kan öppna upp ögat och ge en piggare blick. För ett dramatiskt intryck kan du addera en kajal eller eyeliner eller varför inte en ögonskugga? Den kan både ge färg och framhäva ögats konturer.

 

Rama in ögat 

Genom att forma och fylla i brynen ramar du in ögat och ger ansiktet ett lyft. Du kan med hjälp av dina ögonbryn forma ansiktet på ett ganska enkelt och snabbt sätt. Vill du ha ett mer permanent resultat kan du även färga både dina bryn och fransar hemma. Då använder du en kombinerad färg för fransar och bryn.

 

Ge liv åt dina läppar 

Använd ett läppglans, läppstift eller läppenna för att ge färg och fylla i läpparnas konturer. Det gör oftast stor skillnad och brukar vara pricken över i:et på din makeuplook.

Läs mer Visa mindre
Sida