Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
Vilse i sortimentet?
Concealer

13 produkter

13 produkter

Vilse i sortimentet?
 1. Spotless Cover Stick 3,5 g
  30%
  Spotless Cover Stick 3,5 g
  41,10 kr Ord. pris 59 kr
 2. IDUN Minerals Concealer idegran 4 g
  12%
  IDUN Minerals Concealer idegran 4 g
  145 kr Ord. pris 164 kr
 3. IDUN Minerals Concealer havre 3 ml
  27%
  IDUN Minerals Concealer havre 3 ml
  145 kr Ord. pris 199 kr
 4. IDUN Minerals Perfect eye concealer medium 6 ml
  27%
  IDUN Minerals Perfect eye concealer medium 6 ml
  145 kr Ord. pris 198 kr
 5. IDUN Minerals Perfect eye concealer extra light 6 ml
  27%
  IDUN Minerals Perfect eye concealer extra light 6 ml
  145 kr Ord. pris 198 kr
 6. IDUN Minerals Concealer raps 3 ml
  27%
  IDUN Minerals Concealer raps 3 ml
  145 kr Ord. pris 199 kr

13 produkter

 

Concealer

Har du mörka ringar under ögonen eller blemmor du vill dölja? Då är concealer förmodligen det du letar efter. De ger bättre täckning och är mer fast i konsistensen än en foundation eller färgad dagkräm.

Olika typer av concealers passar för olika ändamål. En som passar bra under ögonen behöver nödvändigtvis inte vara optimal att täcka blemmor och ojämnheter med. Den appliceras vanligtvis efter din foundation, bb cream eller cc cream.

Dölj mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är ingenting ovanligt utan något som många får emellanåt. Det kan bero på yttre faktorer som för lite sömn eller stress men även genetiska faktorer. För en del kan det kännas som att de mörka ringarna ger ett intryck av att en är trött. För att ljusa upp och dölja de mörka ringarna bör du använda en concealer som är något ljusare än din hudton och inte för tjock. Ett flytande alternativ brukar vara allra bäst eftersom de är tunnare och inte riskerar att lägga sig i de tunna linjerna runt ögonen.

Dölja blemmor, finnar och ojämnheter

Om du vill att din concealer främst ska täcka blemmor eller ojämnheter i huden som finnar, ytliga blodkärl eller liknande bör du välja en färg som ligger så nära din egen hudton som möjligt. Om du väljer mellan två färger rekommenderar vi att du hellre väljer den ljusa concealern framför den mörka. Då den mörka kan göra så att du framhäver det du vill dölja ännu mer.  En concealer som du använder i ansiktet kan ha en något tjockare konsistens än den du har vid området kring ögonen. 

Färgkorrigerande concealer

Förutom concealer som ligger nära din egen hudton finns det även concealers som används för att färgkorrigera, så kallad color correcting. Då använder du en concealer i en färg som neutraliserar det du vill dölja. Då applicerar du concealern innan din fondation. 

 • Grön reducerar rödhet
 • Gul döljer mörka ringar under ögonen och täcker blå eller lila vener
 • Lila reducerar gula hudtoner