Läppar

Läppar

Läppar

Varför inte ge liv åt dina läppar med ett härligt läppglans, läppstift eller läppenna? Få saker är så enkla och gör så stor skillnad på utseendet som lite färg på läpparna.

Oavsett om du gillar neturala, röda eller rosiga färger på läpparna finns det alltid ett alternativ som passar just dig. Välj rätt läpprodukt utifrån vilket resultat och finish du vill ha på läpparna. Hos oss hittar du både läppglans, läppstift och läppenna.

Läppglans

Ge dina läppar glans och färg med ett läppglans. De finns ofta i flera olika konsistenser och former. Antingen med eller utan färg, vårdande och med eller utan glitter för att nämna några. Ett läppglans är sällan lika pigmentrika som ett läppstift utan ger istället en dovare färg och just glans. Vissa gillar att applicera läppglans ovanpå sitt läppstift för att öka på glansen. Se alla våra läppglans här.

Läppstift

Få sminkprodukter ger en så snabb förändring som ett läppstift! På nolltid kan du förändra din look både till vardags och till fest. Av alla produkter till läpparna så är läppstiftet det som ger allra mest färg. Det finns läppstift i en mängd olika utföranden, som matta, transparenta, glansiga och mycket mer! Se alla våra läppstift här.

Läppenna

Om du vill att ditt läppstift ska hålla längre kan du komplettera det med en läppenna. Du applicerar den före läppstiftet, antingen på hela läppen eller längst läpplinjen för att fylla ut konturerna. Se alla våra läppenna här.

Har du torra läppar?

Om du har torra läppar bör du återfukta dem med ett vårdande och återfuktande läppbalsam. Du hittar alla våra läppbalsam här.


Läs mer Visa mindre