Eyeliner & kajal

6 produkter

6 produkter

 1. IDUN Minerals Eyeliner lava 6 g
  30%
  IDUN Minerals Eyeliner lava 6 g
  90,30 kr Ord. pris 129 kr
 2. IDUN Minerals Eyeliner hav 1 st
  10%
  IDUN Minerals Eyeliner hav 1 st
  93,60 kr Ord. pris 104 kr
 3. IDUN Minerals Liquid Eye Penna Bläck
  30%
  IDUN Minerals Liquid Eye Penna Bläck
  125,30 kr Ord. pris 179 kr
 4. IDUN Minerals Eyeliner kol 5.50 g
  25%
  IDUN Minerals Eyeliner kol 5.50 g
  104,25 kr Ord. pris 139 kr
 5. IDUN Minerals eyeliner jord
  10%
  IDUN Minerals eyeliner jord
  93,60 kr Ord. pris 104 kr
 6. IDUN Minerals Eyeliner sand
  10%
  IDUN Minerals Eyeliner sand
  93,60 kr Ord. pris 104 kr

6 produkter

 

Eyeliner & kajal

Vill du öppna upp din blick eller få en mer dramatisk look är det en eyeliner eller kajal du ska använda. En eyeliner är oftast i flytande form och lätt att få till skarpa linjer med. Medan en kajal är i fast form och prefekt till att skapa mjuka linjer.

Eyeliner eller kajal är ofta det sista steget i ögonmakeupen. Den applicerar du vanligtvis efter mascara och ögonskugga. Det bästa är dock att utgå från vad du själv tycker är allra snyggast när du sminkar dig.

Applicera eyeliner

I början kan det vara knepigt att få till appliceringen av eyelinern. Men övning ger färdighet och så småningom kommer du med van hand kunna applicera din eyeliner. När du övar kan det vara bra att du har bomullspinnar nära till hands.

För att få till eyelinern kan du tänka på att:

 • Hitta en eyeliner som du tycker är lätt att arbeta med. Vissa föredrar en eyeliner med stabil spets, medan andra vill ha en mjukare. Det gäller att testa sig fram!
 • För att undvika darr på handen kan du ta stöd med armbågen mot ett bord eller annan fastare yta. Du kan även ta stöd med handen mot kinden.
 • För att få en jämnare applicering kan du lyfta lätt på ögonlocket vid applicering
 • Du placerar eyelinern så nära ögonfransraden som möjligt. Börja inifrån ögonvrån och arbeta dig försiktigt utåt. Dra kortare, svepande drag och tänk på att du alltid kan fylla på allt eftersom

Öppna upp blicken med kajal

Med en ljus kajalpenna kan du öppna upp din blick och få en piggare blick. Använd en ljus kajalpenna i vitt, eller beiget som du applicerar längst ögats vattenlinje.