1 392,30 kr Ord. pris 1 989 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st

1 392,30 kr Ord. pris 1 989 kr
  • Kniptränare med tillhörande app

  • Lätt att använda

  • Diskret

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser

Elvie Trainer är den prisbelönta Kegeltränaren för din bäckenbotten. Placera enkelt i vaginan och koppla till appen för att få feedback i realtid när du tränar. Appen guidar dig igenom roliga, fem minuters träningspass för att förbättra intim hälsa, blåskontroll och postnatal återhämtning.

60% av kvinnor har aldrig upplevt orgasm och 1 av 3 kvinnor upplever att de har en svag bäckenbotten. Träning av bäckenbottens muskulatur hjälper till att bygga mer kontroll, känslighet och ger i sin tur starkare orgasmer. Med Elvie Trainer upplever 8 av 10 kvinnor förbättringar, varav 98% märker en skillnad på mindre än 6 veckor.

Elvie Trainer har utformats för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina knipövningar. Håll dig motiverad genom att se ditt träningspass i realtid, ställa in personliga mål och se dina resultat förbättras över tiden på den kostnadsfria appen. Biofeedback-teknik och sensorer upptäcker rörelse, mäter kraft, korrekt teknik och hur målen uppnås och vidhålls. Elvie Trainer kommer med en sleeve som tillval för anpassad storlek och ett diskret fodral som fungerar som laddare, vilket gör det enkelt att använda när som helst och var som helst.

De effektiva träningspassen har utformats av experter från Imperial College London och University of Oxford. Elvie Trainer rekommenderas av mer än 800 vårdpersonal över hela världen och är vinnare av mer än 15 design- och innovationspriser. Regelbunden Kegel träning förbättrar intim hälsa, kärnstyrka och blåskontroll, samt stöder graviditet och postnatal återhämtning. Men det är svårt att träna en muskel som du inte kan se - det är här Elvie Trainer fyller sin funktion!Elvie Trainer hjälper dig att få ut det mesta av dina kegelövningar genom att visualisera ditt träningspass i realtid, vilket ger motivation och korrigering av din teknik.