Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
56 kr Rek pris 58 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Hydrokortison Trimb 1% Kräm 50 g

56 kr Rek pris 58 kr
  • Behandlar lindriga och torra eksem

  • Hämmar inflammationer och klåda

  • För vuxna och barn över 2 år

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett receptfritt läkemedel. Observera att det råder 18 års åldersgräns för inköp av läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Hydrokortison Trimb 50 g är en mild kräm som innehåller hydrokortison och används för att behandla lindriga eksem, solsveda och insektsbett.

Vid ett lindrigt eksem kan det utsatta stället på huden bli rött och torrt. Det är även mycket vanligt att det kliar. Eksemet beror på en inflammation i huden och orsakerna till uppkomsten är varierande. Utlösande faktorer kan vara tvål, rengöringsmedel, nickel och kosmetika men även solexponering eller insektsbett.
Ett kliande eksem är svårt att låta bli vilket kan leda till att du får sår. Hydrokortisonkräm verkar genom att hämma inflammationen i huden och stilla klådan. Du kan smörja det torra partiet med ett tunnt lager kräm 2 gånger om dagen i högst 1 vecka.

Tänk på att hydrokortison inte får appliceras i sår eller runt ögonen. Ett barn under 2 år ska bara använda hydrokortison efter rekommendation av en läkare. Gravida och ammande kvinnor kan använda hydrokortison under en begränsad tid.