Ansiktspeeling

Ansiktspeeling

Vill du ha en strålande hy med fräsch och härlig lyster? Då rekommenderar vi att du unnar dig en härlig ansiktspeeling emellanåt. De hjälper till att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet och ger dig en fräsch och strålande hy. 

Peeling ger strålande hy

Hudens cellförnyelse pågår hela tiden. Faktum är att din hud varje dag producerar och stöter bort flera miljoner celler. Samtidigt som ny hud bildas avlägsnas gamla hudceller, dessa celler kan få din hud att se glåmig ut och även täppa till porerna. För att ge huden hjälp på traven kan du använda dig av peeling. Samtidigt som peelingen avlägsnar gamla hudceller hjälper den även till att lösa upp porer och bidrar till att huden i ansiktet får en jämnare yta. 

Vilken peeling eller mask ska jag välja? 

Det är alltid viktigt att utgå från vilken hudtyp du har när du väljer hudvård. En ung hy har inte samma behov som en mogen hy, på samma sätt som en torr hy har andra behov än en fet hy. Beroende på årstid kan hudens behov förändras, det är till exempel vanligt att känna att huden är torrare på vintern än på sommaren. Var därför uppmärksam på hur huden känns för studen och välj en ansiktsmask eller peeling utifrån det. 

Är du osäker på vilken hudtyp du har kan du läsa mer här.

Komplettera med en ansiktsmask

Efter att har peelat huden kan den vara extra känslig, men även extra mottaglig för fukt. Använd då en ansiktsmask eller sheet mask för att fuktboosta och skämma bort huden lite extra.

Läs mer Visa mindre